ukenru
politsiya-provodit-obshuki-v-ramkakh-rozsliduvannya-vtruchannya-v-robotu-aeroportu-v-odesi

Поліція проводить обшуки в рамках розслідування втручання в роботу аеропорту в Одесі

 • 17516 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Правоохоронці істотно просунулися в розслідуванні незаконного втручання в роботу електронних систем аеропорту "Одеса". Про це заявили в самому аеропорту, повідомляє УНН.

"У жовтні 2019 року в роботу електронної системи аеропорту "Одеса" сталося зовнішнє втручання, результатом якого став збій в роботі цих систем. За даним фактом ми звернулися до правоохоронних органів для захисту наших прав і надали необхідну інформацію, щоб виявити порушників. За останніми даними, поліція істотно просунулася в розслідуванні цієї справи", - йдеться в повідомленні аеропорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові виявили втручання в роботу найбільшого оператора телефонного зв’язку

Також в аеропорту закликали "всіх, хто хоче донести до керівництва аеропорту інформацію щодо будь-яких вразливостей, обирати більш прийнятний спосіб - напишіть нам на електронну адресу service@odessa.aero або зателефонуйте +38 (048) 705-39-31".

Нагадаємо, мова йде про інцидент в аеропорту, коли на табло з'явилося зображення образливого висловлювання "F * ck you Greta" на адресу екоактивістки Гретти Тунберг.

Сьогодні ж в рамках розслідування цього інциденту, розпочатому за зверненням адміністрації аеропорту, правоохоронці проводять обшуки у членів ГО "Український Кібер Альянс".

Українські Національні Новини

Суспільство