ukenru
politsiya-povinna-vidreaguvati-na-feykovi-dovidki-pro-prokhodzhennya-testu-na-covid-19-stepanov

Поліція повинна відреагувати на фейкові довідки про проходження тесту на COVID-19 - Степанов

 • 15369 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Національна поліція України повинна звернути увагу на сайти, які за 200-300 гривень продають довідку про проходження ПЛР-тестування на COVID-19. Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає кореспондент УНН.

Так, відповідаючи на питання, чи знають у МОЗ про сайти, які за 200-300 гривень продають довідки про проходження ПЛР-тестування на COVID-19, Степанов зауважив: "підробка документів – це серйозний злочин і Національна поліція повинна звернути на це увагу".

"Якщо є такі сайти, які підробляють документи, тому що у нас на ресурсах МОЗ чітко верифіковані лабораторії, які можуть проводити тест ПЛР, які можуть видавати відповідні довідки…Я сподіваюся, що наші колеги з МВС та Національної поліції звернуть на це увагу, якщо є така інформація, то дуже швидко знайти цих проходимців, які роблять такі речі, бо це серйозно, це неприпустимо у державі", - додав він.

Нагадаємо, в Україні на 8:30 25 вересня зафіксовано вже 191 тисяча випадків коронавірусної хвороби COVID-19, приріст нових випадків за добу - понад 3,5 тисячі.

Українські Національні Новини

Політика