ukenru
politsiya-posilila-zakhodi-bezpeki-u-tsentri-kiyeva

Поліція посилила заходи безпеки у центрі Києва

 • 12713 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. На тлі запланованих акцій у центрі Києва поліцейські спільно із військовослужбовцями Національної гвардії України сьогодніі заступили на посилене чергування. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ГУНП у Києві.

"Сьогодні у центральній частині Києва анонсовано проведення декількох масових акцій, зокрема, під адміністративними будівлями органів державної влади. Задля забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування у посиленому режимі", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці звернулися до організаторів та учасників заходів дотримуватися норм чинного законодавства, не порушувати громадський порядок та сприяти поліцейським у виконання ними службових обов’язків.

Нагадаємо, у ВР сьогодні пленарне засідання. На сьогоднішньому пленарному засіданні парламентарі, зокрема, повторно розглянуть з пропозиціями Президента ЗУ “Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо мораторію на стягнення майна громадян України, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті”, а токож повторно у другому читанні законопроект "Про розвідку".

Українські Національні Новини

Суспільство