ukenru
politsiya-poperedila-mozhliviy-terakt-u-tsentri-kiyeva-z-shkiryak

Поліція попередила можливий теракт у центрі Києва - З.Шкіряк

 • 10094 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. В районі готелю “Дніпро” і Європейської площі було затримано підозрілого громадянина, під час обшуку у якого вилучено бойову гранату РГД-5 з запалом. Про цек на своїй сторінці у Facebook написав радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передає УНН.

“Щойно, на Хрещатику, біля рамок з металошукачами в районі готеля "Дніпро“ і Європейської площі, правоохоронцями було виявлено підозрілого громадянина, котрий намагався втекти, помітивши підозру поліцейських. Під час поверхневого огляду у нього було вилучено бойову гранату РГД-5 з запалом. Громадянина К, 1998 р.н затримано. На місці працюють вибухотехніки та СОГ Нацполіціі", - написав З.Шкіряк.

Також він зазначив, що підрозділи Нацполіціі та Нацгвардіі продовжують працювати в посиленому режимі і здійснюють всі необхідні заходи на упередження будь-яких провокацій з боку внутрішніх деструктивних сил, що можуть бути організовані російськими спецслужбами.

Нагадаємо, з 18 по 22 лютого в центрі Києва тимчасово перекритий рух транспортних засобів з нагоди заходів до третьої річниці Революції Гідності та вшанування пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні.

Як повідомляв УНН, 20 лютого в Україні відзначають День героїв Небесної сотні.

Українські Національні Новини

Суспільство