ukenru
politsiya-opublikuvala-foto-z-mistsya-zatrimannya-cholovika-z-granatoyu-u-kiyevi

Поліція опублікувала фото з місця затримання чоловіка з гранатою у Києві

 • 12126 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Поліція зареєструвала подію щодо виявлення у молодого чоловіка гранати із запалом на вулиці Хрещатик у Києві, вирішується питання про відкриття кримінального провадження щодо незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

За даними правоохоронців, близько 11:30 під час несення служби із забезпечення правопорядку поліцейські при перевірці виявили у молодого чоловіка в кишені гранату із запалом. Небезпечний предмет відразу накрили ящиком, а територію навколо обгородили до завершення перевірки.

Попередньо встановлено, що правоохоронці помітили підозрілого молодика. Під час поверхневого огляду він намагався втекти, однак його затримали і виявили у кишені гранату РГД-5 із запалом.

З’ясувалося, що небезпечний предмет переносив місцевий житель, 1998 р.н.

На місці працюють вибухотехніки та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

"Подія належним чином зареєстрована, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Поліція з’ясовує всі обставини", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, радник голови МВС З.Шкіряк заявив, що поліція попередила можливий теракт у центрі Києва.

Українські Національні Новини

Київ