ukenru
politsiya-odesi-zatrimala-pidozryuvanikh-u-zamakhu-na-mikhaylika-aktivistka

Поліція Одеси затримала підозрюваних у замаху на Михайлика – активістка

 • 15139 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 25 вересня. УНН. Правоохоронці затримали трьох підозрюваних у замаху на життя одеського активіста Олега Михайлика. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила активістка Катерина Маденс, передає УНН.

"Вчора близько 18:00 двох "підозрюваних" запросили до Приморського РВ. Їх звинуватили у нападі на Олега. Третього затримали пізніше. Він виявився інвалідом першої групи. Усі вони – представники грузинської національності", – написала активістка.

Крім того, один із підозрюваних наразі перебуває в міській клінічній лікарні №1, де лікується Михайлик. До нього приїхав грузинський генеральний консул. Двом іншим обирають запобіжний захід.

УНН звернувся за офіційним коментарем до відділу комунікації ГУНП в Одеській області, але поки цю інформацію там не коментують.

Нагадаємо, ввечері 22 вересня в Одесі стріляли в політичного активіста, керівника міської організації партії "Сила людей" Олега Михайлика. Його у важкому стані було доставили в лікарню. 

Наразі стан активіста покращився. Він вже потроху може пересуватися. 

Слідство розглядає п’ять версій замаху, а саме: громадська діяльність, проблематика "Золотого берега", проблематика ринку "Успіх", особисті відносини та хуліганські мотиви невстановленої особи. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП