ukenru
politsiya-nazvala-tri-prioritetni-versiyi-samogubstva-voloshina

Поліція назвала три пріоритетні версії самогубства Волошина

 • 10380 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Поліція Миколаєва розглядає три пріоритетні версії самогубства військового льотчика та колишнього тимчасово виконуючого обов'язки директора «Миколаївського міжнародного аеропорту» Владислава Волошина, передає УНН з посиланням на "Громадське".

У поліції Миколаївської області назвали три пріоритетні версії самогубства В.Волошина: скоєння самогубства у стані душевного хвилювання; скоєння самогубства у зв’язку з професійною діяльністю на посаді т.в.о. директора КП “Миколаївський міжнародний аеропорт” та доведення до самогубства (скоєння самогубства у зв’язку з примусом його до виконання протиправних дій).

Також зазначається, що під час розслідування були допитані представники Миколаївської обласної державної адміністрації. Однак дані про них не розголошуються.

Нагадаємо, 18 березня у Миколаєві у власній квартирі скоїв самогубство шляхом пострілу з бойового пістолету 29-річний В.Волошин.

Як повідомляв УНН, у березні в поліції заявляли про п'ять версій самогубства В.Волошина. Зокрема, раніше також називалися такі версії, як самогубство через взаємовідносини у родині; самогубство через можливі конфлікти під час проходження служби у ЗСУ та нещасний випадок при поводженні з вогнепальною зброєю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП