ukenru
politseyskogo-u-kharkovi-zatrimali-za-strilyaninu-u-vtikacha-pid-chas-pogoni

Поліцейського у Харкові затримали за стрілянину у втікача під час погоні

 • 12136 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. У Харкові співробітники ДБР затримали поліцейського за стрілянину у бік автомобіля втікачів під час погоні. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДБР.

"Слідчі територіального управління ДБР затримали командира однієї з рот Управління патрульної поліції у Харківській області за перевищення влади або службових повноважень (ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України)", - сказано у повідомленні.

За попередньою інформацією, 13 лютого близько 3 години ночі, під час переслідування автомобіля марки Subaru Forester, поліцейський застосував табельну зброю, зробивши 3 постріли. Пасажир, який перебував на задньому сидінні, отримав два проникаючі поранення в спину та поперек з розривом правої легені. Потерпілий перебуває у лікарні тяжкому стані.

Патрульного затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі тривають першочергові слідчі дії. Розслідування події взято на особистий контроль керівництвом Державного бюро розслідувань.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 7 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Нагадаємо, співробітнику поліції у Вінницькій області повідомлено про підозру у знущанні над затриманим.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП