ukenru
politseyskiy-popavsya-na-khabari-u-lvivskiy-oblasti

Поліцейський попався на хабарі у Львівській області

 • 10282 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. У Львівській області слідчого поліції затримали на вимаганні 12 тисяч доларів хабаря. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу управління Служби безпеки України в області.

"Співробітники Управління СБ України у Львівській області викрили на хабарництві слідчого Червоноградського відділу поліції. Як встановили оперативники спецслужби, слідчий поліції вимагав у жінки, яка незаконно зберігала наркотики, 12 тисяч доларів США за те, щоб не перекваліфіковувати її дії на торгівлю наркотиками", – йдеться в повідомленні.

За даними спецслужби, для того, щоб уникнути викриття, поліцейський розробив план: гроші мали бути перераховані на новостворений картковий рахунок, до якого він потім мав отримати доступ онлайн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У холодильнику чиновника судової адміністрації знайшли хабар

"Правоохоронці затримали здирника на робочому місці після завершення оборудки. Операція з викриття хабарника проводилася під процесуальним керівництвом обласної прокуратури", – зазначили в СБУ.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 КК України (Одержання хабара) тривають слідчі дії. Далі планується повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, на хабарах викрили працівників Головного управління Нацполіції у Вінницькій області. За даними слідства, двоє поліцейських вимагали у мешканця Вінниці шість тисяч гривень. У випадку відмови сплатити гроші вони погрожували фальсифікувати доказову базу та штучно розпочати стосовно чоловіка кримінальне провадження за крадіжки мобільних телефонів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП