ukenru
politseyskiy-otrimav-poranennya-pid-chas-zatrimannya-grabizhnika-v-sumakh

Поліцейський отримав поранення під час затримання грабіжника в Сумах

 • 10726 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. У Сумах посеред ночі під час затримання озброєного злочинця поранено працівника поліції охорони. Про це УНН повідомили у прес-службі Департаменту поліції охорони.

Сьогодні, 23 лютого у Сумах близько 4:00 до поліції охорони у Сумській області надійшов сигнал про спрацювання сигналізації банкомату, розташованого по вулиці Харківській.

Вже через одну хвилину поліцейські прибули на місце події, на якому спрацювала сигналізація, при наближенні до якого почули вибух.

Під час огляду об’єкта працівники наряду побачили, як з приміщення, де знаходиться банкомат, вибіг невідомий чоловік, який відкрив стрільбу в бік одного з поліцейських охорони, після чого намагався втекти з місця події через дворову територію прилеглих вулиць. Ще двоє працівників наряду відкрили вогонь у відповідь та почали переслідування зловмисника.

Зловмисник перестав стріляти лише тоді, коли у нього скінчилися набої. В цей час його і затримали поліцейські. Зловмисником виявився житель Київської області 1982 року народження. У нього на місці події було вилучено пістолет Макарова.

У результаті події старшому сержанту поліції, пораненому затриманим, діагностовано вогнепальне поранення передпліччя лівої руки (на виліт), шиї та гортані (діагноз установлюється), він був госпіталізований до Сумської обласної клінічної лікарні.

Затриманий злочинець отримав три вогнепальні поранення, з них два – правої та лівої ноги. Його також госпіталізовано.

Наразі триває слідство.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП