ukenru
politseyskiy-na-donbasi-vimagav-200-tis-grn-za-zatrimannya-kradiyiv

Поліцейський на Донбасі вимагав 200 тис. грн за затримання крадіїв

 • 9830 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. У Донецькій області сьогодні затримано поліцейського за вимагання та отримання від підприємця 200 тис. грн хабара за відкриття кримінального провадження щодо крадіїв врожаю. Про це повідомляє прес-центр штабу Об'єднаних сил, передає УНН.

"3.10.2018 задокументовано факт вимагання та одержання начальником одного з міських відділень поліції в Донецькій області майором поліції неправомірної вигоди у сумі 200 тис. грн від громадянина України за вжиття кримінально-караних заходів реагування до невстановлених осіб, які викрадають врожай з орендованих ним територій", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, кошти в сумі 200 тис. грн виявлено та вилучено в повному обсязі під час їх отримання.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем роботи та проживання фігуранта справи. За результатами їх проведення буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру, обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Нагадаємо, керівник філії вищого навчального закладу та три викладачі опинились на лаві підсудних через систематичне отримання хабарів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП