ukenru
politseyski-pid-chas-obkhodu-v-avdiyivtsi-znayshli-bezpilotnik

Поліцейські під час обходу в Авдіївці знайшли безпілотник

 • 9306 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Поліцейські під час обходу в Авдіївці знайшли безпілотник, ймовірно російського виробництва. Про це начальник ГУ НП у Донецькій області В'ячеслав Аброськін написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

“Сьогодні вранці в Авдіївці відновили електропостачання. Поліцейські продовжують нести службу в посиленому режимі і патрулюють вулиці міста. Вчора ввечері під час обходу в старій частині Авдіївки, на одному з городів, співробітниками поліції виявлено БПЛА”, — написав В.Аброськін.

За його словами, зовнішній огляд показав, що безпілотник за всіма ознаками російського виробництва.

“Сам борт номерний. Візуальних ушкоджень, які говорять про збиття, немає, швидше за все відмовила апаратура. В ході огляду службовий собака позначила наявність вибухових засобів. Можливо, є невелика частина для ліквідації карти пам’яті пристрою”, — повідомив очільник поліції Донеччини.

Він зазначив, що зараз “знахідку” оглядає слідчо-оперативна група за участю вибухотехніків і IT-фахівців. Для більш детального вивчення БПЛА буде переданий в СБУ.

Нагадаємо, 18 лютого в результаті обстрілу бойовиків мирних кварталів Авдіївки були пошкоджені лінії електропередач. Половина міста, а також коксохімічний завод Авдіївки залишається без світла. Знаменно, що температура в квартирах поки залишається комфортною для проживання. На заводі задіють усі резерви, щоб підтримувати комфортну температуру в квартирах жителів Авдіївки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП