ukenru
politolog-sprognozuvav-koli-ta-z-kim-slugi-narodu-planuyut-koalitsiyu

Політолог спрогнозував, коли та з ким "слуги народу" планують коаліцію

 • 17754 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Внутрішні проблеми у партій "Слуга народу" та перебої з монобільшістю прискорюють питання про можливу коаліцію з іншими політичними силами. Це питання має вирішитись до квітня, а основним кандидатом на коаліцію стане фракція "Батьківщина". Таку думку в коментарі УНН висловив політолог Павло Рудяков.

Цитата:

"Для цього потрібен час, тобто "завтра" цього не станеться. Поки що у "слуг народу" є нібито достатньо голосів, і вони є фракцією без коаліційних партнерів. Але в них є проблеми внутрішні, ось ці тріщини, які вже намітились. І дуже швидко, максимум 1,5- 2 місяці – до квітня, вони проявляться. І тоді постане питання про переформатування фракції "Слуги народу". Тоді вони будуть вимушені шукати інших, і якраз "Батьківщина" стане основним партнером", - вважає Рудяков.

Деталі

Політолог зауважив, що утворення коаліції та переформатування партії "Слуга народу" може стати суттєвим виграшем часу і призупинить швидкість падіння рейтингу Президента Зеленського.

Доповнення

Нагадаємо, раніше народний депутат Вадим Івченко заявив, що якщо “слуги народу” дозріли, фракція “Батьківщина” готова запропонувати сильну урядову команду. 

Українські Національні Новини

Політика