poliaky-na-kvadrotsyklakh-nezakonno-peretnuly-kordon-ukrainy-dpsu

Поляки на квадроциклах незаконно перетнули кордон України - ДПСУ

 • 26346 переглядiв

Четверо поляків на квадроциклах і мотоциклі незаконно перетнули угорсько-український кордон, заблукавши під час подорожі бездоріжжям з Кракова до Стамбула.

Четверо поляків на квадроциклах та мотоциклі незаконно перетнули угорсько-український кордон. На іноземців склали адмінпротоколи. Як виявилось, поляки опинилися в Україні через те, що втратили звʼязок і заблукали. Про це УНН повідомляє із посиланням на Держприкордонслужбу України. 

Четверо поляків поза пунктами пропуску трьома квадроциклами та мотоциклом перетнули угорсько-український кордон. Прикордонний наряд затримав порушників і зʼясував: громадяни є членами спільноти, яка займається екстремальним прокатом кросових мотоциклів та квадроциклів

- йдеться у повідомленні ДПСУ.

Зазначається, що у підтримку акції "2222 км" чоловіки саме долали маршрут від Кракова до Стамбула, щодоби, здебільшого бездоріжжям, проїжджали 300 км. Втративши звʼязок, заблукали й так опинилися в Україні.

За незаконний перетин кордону на іноземців склали адмінпротоколи. Невдовзі, в порядку реадмісії, їх повернуть до Угорщини.

Через Тису на гумовому човні: ще чотирьох відчайдухів затримали за 100 метрів від кордону 31.03.24, 13:43

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі