ukenru
poker-lyalki-dopomig-donbasu-peremogti-u-matchi-minulorichnikh-finalistiv-ukhl

Покер Ляльки допоміг "Донбасу" перемогти у матчі минулорічних фіналістів УХЛ

 • 8246 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. У Кременчуці матчем за друге місце в турнірній таблиці ЦХЛ між "Кременчуком" та "Донбасом" продовжився 31 тур чемпіонату України з хокею, інформує УНН з посиланням на прес-службу чемпіонату.

Успіх в цьому матчі "Донбас" забезпечив собі ще на стартових хвилинах зустрічі - на 29 секунді швидку шайбу в ворота "городян" відправив Віталій Лялька, а через дві хвилини відзначився Владислав Гончаров. До середини першого періоду, завдяки шайбі Віктора Захарова і того ж Віталія Ляльки, "Кременчук" поступався 0:4 і до першої сирени так і не зміг відігратися.

Другий період команда Олександра Савицького почала більш активно, що відобразилося на табло - Микола Кисельов повернув в гру свою команду. Однак, такий розклад не припав до душі донецькому клубу і підопічні Сергія Вітера ще тричі вразили ворота Микити Гордюшина.

Таким чином, Лялька записав собі в актив ще дві шайби і оформив покер, а також свій сольний прохід реалізував Олександр Костіков. На ці шайби "городяни" змогли відповісти ще одним голом від Миколи Кисельова, але різниця в рахунку була недосяжною для гостей майданчика.

Заключний відрізок зустрічі пройшов більш спокійно і відчувалася втома у гравців обох команд. Однак це не завадило кожному з клубів ще по два рази відзначитися у воротах супротивника. Спочатку Ілля Коренчук і Віталій Кірющенков двічі за 30 секунд засмутили Микиту Гордюшина, а під завісу зустрічі ще дві шайби закинув Микола Кисельов і поставив крапку в цьому матчі – 9:4.

Варто відзначити, що в цьому матчі Лялька і Коренчук записали собі в актив по 5 очок - 5 (4 + 1) і 5 (1 + 4) відповідно, а всі чотири шайби "городян" закинув кращий бомбардир УХЛ Микола Кисельов.

Крім того додамо, перемога 9:4 дозволила "Донбасу" повернути собі другу сходинку в турнірній таблиці, обігнавши "городян" на два очки.

Українські Національні Новини

Спорт