ukenru
podvig-nebesnoyi-sotni-stav-fundamentom-onovlenoyi-derzhavi-a-parubiy

Подвиг Небесної сотні став фундаментом оновленої держави - А.Парубій

 • 13442 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Голова Верховної Ради України Андрій Парубій звернувся до українців з нагоди Дня вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті героїв Небесної сотні, передає УНН з посиланням на прес-служба апарату ВР.

А.Парубій нагадав, що в Україні вшанувують пам'ять героїв Небесної сотні, які поклали своє життя за Україну, та сказав, що їх подвиг викликав докорінну зміну в душах, серцях та свідомості українців.

"Подвиг Небесної сотні не був марним, він став фундаментом оновленої держави і єдності народу. Події Євромайдану спричинили докорінну зміну в душах, серцях та свідомості українців. Революція Гідності назавжди змінили та об’єднала наш народ. Одвічний ворог України – російський імперіалізм через своїх агентів намагався розпалити в нашій країні вогонь розбрату. Натомість віроломний напад агресора об’єднав український народ у захисті Батьківщини", - зазначив він.

"Революція Гідності не скінчилася – наші барикади з Майдану Незалежності, Грушевського та Інститутської перемістилися на схід. Тепер наша боротьба там – на фронті проти російського агресора", - додав голова ВР.

"Дякую українським воїнам за мужню та звитяжну оборону Батьківщини від смертоносної російської імперії зла. Наша сила, як і три роки тому на барикадах Революції Гідності, – в єдності. Плече до плеча!" - зауважив він.

Нагадаємо, А.Парубій заявив, що у випадку, якщо воєнний стан і має вводитись, то на всій території України

Українські Національні Новини

Політика