ukenru
podruzhzhya-u-ssha-trimalo-u-rabstvi-13-ditey

Подружжя у США тримало у рабстві 13 дітей

 • 11852 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. У Каліфорнії в США арештували подружжя після того, як поліція знайшла 13 людей, середя яких малолітні діти, яких нібито пара тримала у полоні у себе вдома, зокрема, декого "приковували до ліжок ланцюгами та замками", передає УНН з посиланням на ВВС Україна.

Подружжя - 57-річного Девіда Аллена Турпіна та 49-річну Луїзу Анну Турпін - затримали за підозрою у тортурах та залишенні дітей у небезпеці.

Тринадцять людей віком від 2 до 29 років знайшли у будинку в Перрі, містечку, що розташоване у 95 км на південний схід від Лос-Анджелеса, повідомляє поліція. Усі вони є братами та сестрами.

До поліції звернулася одна з жертв, які в неділю вдалося втекти та зателефонувати до екстреної служби "зі стільникового пристрою, який вона знайшла всередині будинку", сказали у відділку поліції Ріверсайд. Дівчина, яка, як заявили в поліції, виявилася "лише 10-річною та трохи виснаженою". Вона розповіла, що 12 її братів і сестер насильно утримують їхні батьки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати вбила дітей, яких намагалася перетворити в YouTube-зірок

Поліцейські пізніше знайшли "кількох дітей, прикутих до ліжок ланцюгами та замками у темному приміщенні з неприємним запахом". Але батьки не змогли логічно аргументувати причину утримання дітей в таких умовах, сказала поліція.

Поліцейські були "шоковані", виявивши, що семеро з тих, кого утримували в будинку, насправді були дорослими у віці від 18 до 29 років.

"У жертв були ознаки недоїдання, також вони були дуже брудні", - сказала поліція.

Усі жертви зараз проходять лікування в місцевих лікарнях.

Один з сусідів подружжя розповів, що сімейство Турпін "було з тих типів людей, про яких ви насправді нічого не знаєте".

Нагадаємо, у Польщі затримали жінку, яка "продавала" українців у трудове рабство.

Українські Національні Новини

Новини Світу