ukenru
podannya-pro-znyattya-nedotorkannosti-z-ye-deydeya-ta-a-lozovogo-sche-ne-nadkhodilo-do-vr-p-pinzenik

Подання про зняття недоторканності з Є.Дейдея та А.Лозового ще не надходило до ВР - П.Пинзеник

 • 18124 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Подання Генерального прокурора України про зняття недоторканності з народних депутатів України Євгена Дейдея та Андрія Лозового, за підсумками перевірки електронних декларацій, ще не надходило до комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України. Про це повідомив УНН голова комітету Павло Пинзеник.

"Поки що не надходило подання до Комітету", - сказав П.Пинзеник.

Він додав, що тільки зі ЗМІ дізнався про те, що САП направила до ГПУ доопрацьовані подання щодо народних депутатів України.

Нагадаємо, 19 травня 2017 року Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що підготовлено подання на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів Геннадія Бобова, Євгена Дейдея та Андрія Лозового за підсумками перевірки електронних декларацій

23 травня Генпрокурор направив подання щодо народного депутата Г.Бобова, яке згодом було відкликане. А щодо Є.Дейдея та А.Лозового повернув на доопрацювання Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

1 червня керівник САП Назар Холодницький повідомив, що повторно направили Генпрокурору подання на зняття недоторканності з Є.Дейдея та А.Лозового

Українські Національні Новини

Політика