ukenru
podachu-elektroenergiyi-v-nyu-yorku-povnistyu-vidnovleno

Подачу електроенергії в Нью-Йорку повністю відновлено

 • 14238 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Подача електроенергії після масового блекаута повністю відновлена в Нью-Йорку. Про це повідомив в своєму Twitter мер міста Білл де Блазіо, інформує УНН.

"Подачу енергії відновлено для всіх споживачів", - написав він. Білл де Блазіо подякував за злагоджену роботу співробітників екстрених служб, а також наголосив на готовності жителів мегаполісу надати допомогу один одному в скрутну хвилину. Мер додав, що розпочато розслідування причин інциденту.

Нагадаємо, щонайменше 43 тисяч жителів Нью-Йорка залишилися в суботу без електрики в результаті масового збою в подачі електроенергії.

Відключення електрики торкнулися в основному центральної і верхньої західної частини Манхеттена. Телеканал NBC зазначив, що причиною збою могла стати пожежа на трансформаторній підстанції в районі 54-ої вулиці. Точні причини на даний момент встановлюються.

Потяги по деяких лініях нью-йоркської підземки ходять з перебоями, уточнюється в Twitter Транспортного управління міста. Вийшли з ладу світлофори на кількох перехрестях, багато будинків функціонують завдяки резервним генераторам.

Українські Національні Новини

Новини Світу