ukenru
pochuli-yakiys-zvit-korniyenka-ne-perekonav-zvit-ryaboshapki-u-radi

"Почули якийсь звіт": Корнієнка не переконав виступ Рябошапки у Раді

 • 23192 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Учора, 4 березня, Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка прозвітував про роботу прокуратури на позачерговому засіданні ВР, однак його слова не переконали депутатів відкликати свої підписи під постановою про висловлення недовіри. Про це у кулуарах Ради розповів перший заступник голови фракції "Слуга народу" у Верховній Раді і голова однойменної партії Олександр Корнієнко, передає кореспондент УНН.

"Депутати мало почули у звіті якихось речей, які б переконати не приходити сьогодні на засідання позачергове чи відкликати свій підпис під постановою. Почули якийсь звіт: щось зроблено, якось зроблено, почули оціночних думок, що йде медійна атака, що нам там заважають працювати, що ми такі там молодці, а нам всі заважають. Тільки чомусь представники трьох силових структур не говорили про такі речі, а представники двох говорили. Може треба шукати причини не там, де їх шукають?", - розповів Корнієнко.

Він також зазначив, що ще не було консультацій стосовно подальшої долі Генпрокурора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рябошапка у ВР: я не буду виправдовуватися.

"Я думаю, ми проведемо сьогодні (консультації - ред.) у черговому порядку під час такого цікавого дійства, як голосування", - додав Корнієнко.

Нагадаємо, Генеральний прокурор Руслан Рябошапка розповів, що У прокуратурі намагаються передати всі справи, які пов’язані з нападами на активістів — в Службу безпеки України.

Як повідомлялося в УНН, Комітет рекомендував ВР розглянути проект постанови про висловлення недовіри Рябошапці.

Українські Національні Новини

Політика