pochnemo-z-pershykh-dniv-sichnia-zelenskyi-rozpoviv-na-chomu-ukraina-zoseredyt-uvahu-tsiiei-zymy

Почнемо з перших днів січня: Зеленський розповів, на чому Україна зосередить увагу цієї зими

 • 32402 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський провів низку нарад щодо роботи цієї зими і додав, що "вже бачимо, як із перших чисел січня почнемо спрямовувати новий рік в інтересах захисту міжнародного права, в інтересах подальшої підтримки України в цій війні", передає УНН.

"Провів сьогодні кілька нарад щодо нашої роботи цієї зими – і міжнародної, і деяких аспектів внутрішньої. Вже бачимо, як із перших чисел січня почнемо спрямовувати новий рік в інтересах захисту міжнародного права, в інтересах подальшої підтримки України в цій війні. На різних напрямах є конкретні домовленості, конкретний графік дій. Цей рік показав, що можливості двосторонніх програм довготривалої підтримки – і не лише від найбільш сильних держав світу – є тим інструментом, який не лише ефективно допомагає, але й дає чіткий сигнал усім у світі – сигнал впевненої підтримки України. Будемо працювати й надалі щодо таких програм. І я дякую кожній державі, кожному лідеру, які вже прийняли відповідні формати роботи", - повідомив Зеленський.

Нагадаємо

Рада ЄС сьогодні офіційно ухвалила 12-й пакет економічних та індивідуальних санкцій проти рф, зокрема запроваджується заборона на імпорт, купівлю або передачу алмазів з росії.

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Сумщина: армійці рф обстріляли сім громад у прикордонній зоні

     • 111886 переглядiв

    Україна рішуче засуджує ракетні випробування КНДР — МЗС

     • 36896 переглядiв