ukenru
pochinayuchi-iz-serpnya-futbolne-zhittya-kontinentu-zaviruye-na-povnu-pavelko

Починаючи із серпня, футбольне життя континенту завирує на повну - Павелко

 • 10625 переглядiв

КИЇВ. 18 червня. УНН. Сьогодні другий день засідання Виконавчого комітету УЄФА, у якому бере участь президент Української асоціації футболу Андрій Павелко. Про це інформує сайт УАФ, передає УНН.

За словами представника України у Виконкомі УЄФА, за час карантину накопичилося чимало важливих питань, тому одного дня для їхнього розгляду виявилося замало.

Загалом, як повідомив Павелко, усі члени виконкому, і насамперед - президент УЄФА Александер Чеферін, налаштовані позитивно й готуються до поетапного відродження європейського футболу найближчим часом.

"В організації всіх турнірів, які проходять під егідою УЄФА, діятиме чіткий медичний протокол, який мінімізує ризики, пов'язані з пандемією COVID-19.

Починаючи із серпня, футбольне життя континенту завирує на повну. Завдяки безперервній роботі й співпраці навіть під час жорстких карантинних обмежень керівництво й адміністрація УЄФА - з усіма національними асоціаціями", - розповів президент УАФ.

Нагадаємо, як писав УНН, журналістам дозволили отримувати акредитації на матчі УПЛ і Кубка України. Попередньо з таким проханням до МОЗ звернулася УАФ.

Зараз ще тривають перемовини стосовно часткового повернення уболівальників на трибуни футбольних ігор.

Українські Національні Новини

Спорт