pochekayte-tizhden-gayday-anonsuvav-garni-novini-pro-uspikhi-zsu-na-luganschini

Почекайте тиждень: Гайдай анонсував гарні новини про успіхи ЗСУ на Луганщині

 • 235184 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону анонсував гарні новини для українців щодо ситуації на лінії фронту біля Луганської області, проте попросив зачекати ще тиждень, передає УНН.

Цитата

“Що стосується того, що відбувається на лінії фронту біля Луганської області: давайте почекаємо тиждень, я думаю що Збройні Сили України зможуть нас порадувати хорошими новинами, на які чекають вже більше 300 тисяч жителів Луганщини”, – повідомив він.

Деталі

Гайдай також прокоментував так званий “референдум” на тимчасово окупованих територіях Луганської області, зазначивши, що саме успіхи української армії спонукали російський режим швидко провести “референдум” для закріплення цих територій.

“Саме успіхи Збройних Сил України і спонукали російський режим, щоб вони швидко провели цей “референдум”, тому що їм хочеться конче потрібно закріпити території, які вони окупували хоча б якимось статусом. По-друге, це оголосити там війну, і більш жорсткі дії в плані мобілізації, бо по всіх фронтах вони програють”, – додав голова ОВА.

Доповнення

У Луганській області російські окупанти намагаються підвищити явку на псевдореферендумі. Людям заборонено залишати міста, їх змушують ходити на роботу.

Також у місті Старобільськ Луганської області окупаційна влада заборонила місцевому населенню залишати місто у період з 23 по 27 вересня.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі