ukenru
pochalas-praktichna-faza-rozvedennya-v-rayoni-petrivskogo-i-bogdanivki-oos-1

Почалась практична фаза розведення в районі Петрівського і Богданівки - ООС

 • 24128 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Сьогодні почалась практична фаза розведення сил і засобів на ділянці в районі Богданівки і Петрівського. Про це кореспонденту УНН повідомив начальник пресцентру ОКП ОС Андрій Агєєв.

"Сьогодні почалась практична фаза розведення сил і засобів на ділянці №3 - Богданівка, Петрівське, 9 листопада", - сказав він.

Зі слів Агєєва, українська сторона в 12:01 випустила білу сигнальну ракету. Отримала підтвердження, що ракета так само була випущена з іншого боку.

"О 12:15 відбувся запуск зеленої ракети, що свідчило про підтвердження початку розведення сил і засобів на ділянці №3. Зараз ми отримали підтвердження від ОБСЄ і спостерігачів, наших військовослужбовців на позиціях,так само вони підтвердили інформацію про те, що пішла зелена ракета. Зараз, у найближчі хвилини, розпочнеться рух – практична фаза – рух техніки і особового складу по займанню ними інших позицій, які були заздалегідь підготовлені і на які вони мають відійти в рамках практичної фази розведення. Взагалі на розведення сил і засобів дається три доби", - розповів співрозмовник.

Українські Національні Новини

Політика