poblyzu-bakhmuta-tryvaiut-vazhki-boi-na-lymanskomu-napriamku-voroh-stiahuie-rezervy-syrskyi

Поблизу Бахмута тривають важкі бої. На Лиманському напрямку ворог стягує резерви - Сирський

 • 4346 переглядiв

Російські окупанти продовжують атакували поблизу міста Бухмат Донецької області. Однак  ЗСУ тримають оборону і наносять великі втрати російським військам.  На Лиманському напрямку ворог стягує резерви, готується до продовження атакувальних дій.  Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський у Telegram, пише УНН.

Поблизу Бахмута тривають важкі бої. Окупанти продовжують атакувальні дії. Противник намагається вибити українських захисників з позицій в районі Кліщіївки. Сили оборони тримають оборону і наносять великі втрати російським військам, як в техніці так і в живій силі

- заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ.

За його словами, для штурмів українських позицій на усіх напрямках російські окупанти продовжують використовувати підрозділи шторм z, шторм v, які сформовані з ув’язнених та військових штрафників.

На Куп’янському напрямку противник продовжує наступальні дії.  Намагається вийти до населеного пункту Синьківка, Харківської області, щоб продовжити наступ на місто Куп’янськ.  Сирський зазначив, що українські  захисники відбивають всі спроби на даному напрямку.

Тим часом, за словами командувача Сухопутних військ, на Лиманському напрямку ворог стягує резерви та проводить перегрупування, щоб підготуватись до продовження атакувальних дій.

Доповнення

З початку місяця в оперативно-стратегічному угрупованні військ "Хортиця" було ліквідовано понад шість з половиною тисяч російських окупантів, знищено або пошкоджено близько вісімсот одиниць військової техніки окупантів.

Серед них 79 танків, 136 одиниць броньованої техніки та 170 різних зразків ворожої артилерії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб: кількість ліквідованих окупантів наблизилася до 320 тисяч

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф вранці вдарила по Харківському району - ОВА

     • 4619 переглядiв

    Окупанти вночі обстріляли з артилерії Миколаївщину

     • 4180 переглядiв

    Окупанти вранці обстріляли Херсон: поранений літній чоловік

     • 5783 переглядiв

    На Волині вночі знищили ворожі "шахеди" - ОВА

     • 4326 переглядiв

    Міністр оборони Німеччини Пісторіус приїхав до Києва

     • 7195 переглядiв