po-vsii-ukraini-vdruhe-za-den-povitriana-tryvoha-ps-zsu-poperedyly-pro-zlit-vorozhoho-mih-31k-ta-shakhedy

По всій Україні вдруге за день повітряна тривога. ПС ЗСУ попередили про зліт ворожих МіГ-31К та "шахеди"

 • 31679 переглядiв

В Україні повітряна загроза через МіГ-31К, що злетів з Моздока, та безпілотники "шахед", виявлені в різних регіонах.

По всій Україні вдруге за день масштабна повітряна тривога. Повітряні сили ЗСУ попереджають про ракетну небезпеку на тлі зльоту в рф ворожих МіГ-31К та про запущені ворогом ударні дрони типу Shahed, пише УНН

Деталі

"Вся Україна - ракетна небезпека! Зафіксовано зліт кількох МіГ-31К з аеродрому Моздок (Північний Кавказ). Не ігноруйте сигнал повітряної тривоги!" - написали у ПС ЗСУ у Telegram.

Також після 14 години у ПС ЗСУ повідомили про декілька груп ударних БпЛА типу "Shahed" в Сумській області південним/південно-західним курсом.

Наразі рух ударних БпЛА, за даними Повітряних сил, фіксуються у двох областях: "1. Групи ударних БпЛА типу "Shahed" в північній частині Полтавської області, курс південно-західний. 2. Група БпЛА в Глухівському районі Сумської області, курс західний. 3. Ударні БпЛА в Лубенському районі Полтавської області, курс південно-західний".

Окрім того, після 14 години повідомлялося про активність ворожої тактичної авіації на південно-східному напрямку і загрозу застосування авіаційних засобів ураження.

Новорічна ніч очима ППО: Олещук показав, як Повітряні сили відбивали масовану атаку російських "шахедів"01.01.24, 14:24

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ООН завершила миротворчу місію в Малі

     • 29312 переглядiв