ukenru
plavkran-poshkodiv-kerchenskiy-mist-do-okupovanogo-krimu

Плавкран пошкодив Керченський міст до окупованого Криму

 • 13406 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. Плавучий кран зіткнувся вранці 8 вересня з автодорожньою частиною Керченського мосту до окупованого Криму ы пошкодив бар'єрну огорожу і щоглу освітлення транспортного переходу. Про це з посиланням на російське управління доріг "Тамань" повідомляє Крим.Реалії, передає УНН.

"Рано вранці в суботу, 8 вересня, в акваторії Керченської протоки зірвало з якоря плавкран, який перебував на якірній стоянці на віддалі від траси в зв'язку зі штормовим попередженням. О 6:20, незважаючи на спроби екіпажу взяти судно під контроль і зупинити рух, його прибило до опори 227 автодорожньої частини моста (це 154 км траси А-290, ділянка між островом Тузла і фарватером)", - йдеться в повідомленні.

"За попередньою оцінкою, на заміну щогли освітлення та бар'єрного огородження необхідно не більше шести-восьми годин, однак експлуатаційна служба зможе приступити до цих робіт після того, як буде повністю завершена діагностика і знято штормове попередження", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, міст на територію окупованої Російською Федерацією АР Крим був відкритий 15 травня, на картах Google він з'явився через дві доби. Однак спочатку назву споруди вказано не було.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП