planuyte-maybutnye-ta-budte-diplomatichnimi-goroskop-dlya-vsikh-znakiv-zodiaku-na-13-19-listopada

Плануйте майбутнє та будьте дипломатичними: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 13 - 19 листопада

 • 139949 переглядiв

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напруга і невдоволення: астролог розповіла, як молодик відіб'ється на ситуації в країні та у світі

ОВНИ

Цей тиждень для вас буде насичений яскравими подіями. Використовуйте момент молодика для написання ваших планів на місяць – ідеї, які виникнуть у вас протягом тижня, можуть мати великі можливості в майбутньому. Але зараз вам необхідно повністю відмовитися від ризику, особливо у фінансовій сфері. Будьте пильні – ви можете стати жертвою авантюристів. Ретельно перевіряйте всю інформацію, а вже потім приймайте рішення.

ТЕЛЬЦІ

Цього тижня вам доведеться ухвалювати дуже важливі рішення, але постарайтеся зараз не бути категоричними і не йти на крайнощі, особливо в судових процесах і в юридичних питаннях. Будьте уважні до всього, знаходьте золоту середину, проявляйте дипломатичність, інакше ви можете припуститися маси фатальних помилок. Консультуйтеся в складних питаннях з фахівцями. Особливо бережіть свої сімейні стосунки, приділяйте більше часу своїм коханим.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня вам потрібно все запланувати і все ретельно продумати. Використовуйте для цього початок тижня, момент молодика. Будьте уважні до своїх обов'язків. Саме зараз від вас будуть усі вимагати виконання вашого обов'язку, як у роботі, так і в сім'ї. Не загострюйте обстановку, постарайтеся виявити терпіння, особливо у стосунках із партнерами по шлюбу або з колегами. Займіться питаннями свого оздоровлення.

РАКИ

Використовуйте початок тижня для ретельного планування. Пропишіть усі свої бажання. Зараз ви можете відчувати сильне напруження. І навіть якщо ви відпочиваєте, то не зможете повністю розслабитися. Вас можуть дуже дратувати стосунки з коханими або з власними дітьми. Тому постарайтеся зрозуміти їх і знайти компроміс у спілкуванні.

Вам будуть корисні йога, СПА, водні процедури, а також медитація. Приділіть увагу своєму здоров'ю, особливо серцево-судинній системі, яка може потурбувати вас саме зараз.

ЛЕВИ

Цього тижня ви будете розриватися між домом і роботою. Домашні пред'являтимуть вам серйозні претензії з приводу ваших обов'язків у сім'ї, а на роботі з вас спитає керівництво. Тому постарайтеся насамперед берегти свою нервову систему, не перевтомлюйтеся і постарайтеся знайти дипломатичний вихід із ситуації. Для того, щоб усе встигати, вам варто саме зараз усе ретельно запланувати. Використовуйте для цього початок тижня – момент молодика.

ДІВИ

Цього тижня ваші нерви будуть на межі. У вас буде бажання всім висловити все, що накопичилося в душі, і стримувати свої емоції буде вкрай важко. Так ви можете загнати себе у великі скандали, тому вам потрібно взяти себе в руки і все ретельно запланувати, використовуючи момент молодика. Вашій природі властивий тверезий розум і холодний розум – зберігайте ці якості протягом цього тижня.

Будьте вкрай уважні на дорогах, також зараз не час займатися купівлею-продажем автомобіля. У фінансах у вас може бути велика удача і прибуток.

ТЕРЕЗИ

Цей тиждень буде для вас дуже важливим у фінансовому плані. З одного боку, ви можете дуже добре заробляти і мати прибуток, а з іншого боку, якщо ви наважитеся на авантюрні заходи або великі капіталовкладення, ви можете занадто багато втратити. Не йдіть на ризики, як грошові, так і в будь-яких інших справах. Постарайтеся проявляти максимальну дипломатичність, що властиво вашому знаку Зодіаку. Пам'ятайте, що на початку тижня, у молодик, необхідно ретельно запланувати майбутній місячний місяць.

СКОРПІОНИ

Друга половина листопада для вас украй критична цього року. І вам зараз важливо не припуститися великих помилок, особливо тим Скорпіонам, хто народився в другій половині листопада. Проявляйте дипломатію і терпіння по відношенню до інших, не йдіть на крайнощі і ризики. В особистих стосунках максимально постарайтеся зберегти свою сім'ю, тому що ваша категоричність може призвести навіть до розриву стосунків. Плануйте на початку тижня свій майбутній місячний місяць. У фінансовому плані на вас чекає велика удача.

СТРІЛЬЦІ

Цей тиждень чудово підійде для хороших зустрічей і нових ідей. Використовуйте молодик для написання планів на найближчий місячний місяць. Будьте активні, але без агресії.

Вдалий час для тих, хто здобуває освіту. Цього тижня не займайтеся самокопанням – це може призвести до великих душевних переживань. Будьте уважні до свого здоров'я. Якщо ви відчуєте якісь гострі симптоми – відразу ж звертайтеся до лікаря.

КОЗЕРОГИ

Цей тиждень буде для вас досить сильним. Ви можете розпочинати нові справи та проєкти. Обов'язково напишіть плани на майбутній місячний місяць і обмірковуйте всі ваші нові ідеї. Але вам буде важко розраховувати на своїх друзів або знайти собі однодумців. Будьте обережні в особистих питаннях, саме зараз може статися розрив із коханими або виникнуть напружені стосунки з ними. Напруга може бути і у стосунках із вашими дітьми. Постарайтеся виявити до всіх терпіння, повністю уникайте конфліктів.

ВОДОЛІЇ

Цей тиждень може бути для вас досить успішним. Плануйте в момент молодика і втілюйте свої плани в життя. Але вам не варто бути категоричними і занадто амбітними, інакше це може вам дуже нашкодити. Будьте об'єктивними, і тоді ви зможете відчути підтримку, як на роботі від начальства, так і від своїх близьких. Фінансово цей тиждень обіцяє бути досить вдалим.

РИБИ

Для вас цей тиждень принесе удачу. А ви можете стати натхненником для багатьох людей, особливо якщо ви працюєте психологом або викладачем. Але вам варто все-таки у висловлюваннях бути обережними, уникайте конфліктів і суперечок. Можливі несподівані зустрічі і прекрасне спілкування, яке може дати вам можливості в майбутньому змінити життя. Обов'язково використовуйте момент молодика для написання планів і своїх цілей.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    По Херсонщині росіяни випустили 279 снарядів, є жертва - ОВА

     • 447915 переглядiв

    Армія рф від вечора двічі обстріляла Нікопольщину - ОВА

     • 52199 переглядiв

    За добу українські військові знищили 800 окупантів

     • 78787 переглядiв

    На Сицилії почалося виверження вулкану Етна

     • 406504 переглядiв

    З сектору Гази за день евакуювалися понад 800 іноземців

     • 73421 переглядiв