planshety-apple-fotokamery-sony-ta-inshe-zhytelka-vinnychchyny-namahalasia-provezty-v-ukrainu-84-odynytsi-tekhniky-z-polshchi

Планшети Apple, фотокамери Sony та інше: жителька Вінниччини намагалася провезти в Україну 84 одиниці техніки з Польщі

 • 24747 переглядiв

На українсько-польському кордоні затримали жінку з Вінниці, яка перевозила 84 незадекларовані гаджети, зокрема планшети Apple та техніку Sony. Речі вилучено, а жінці загрожує штраф.

Під час перетину кордону викрили мешканку Вінниччини, яка намагалася ввезти в Україну з Польщі партію незадекларованих ґаджетів. Про це повідомляють Державна митна служба та Державна прикордонна служба України, передає УНН.

Деталі

На автомобілі "Мерседес" 53-річна жителька Вінницької області планувала проїхати пункт пропуску "Краківець-Корчова" зеленим коридором, що свідчило про відсутність товарів для декларування. Але додаткова перевірка виявила, що вона намагалася провезти 84 одиниці нової електронної техніки. Серед гаджетів були планшети Apple, фотокамера Sony, портативна акустика JBL, бездротові контролери для Sony PlayStation 5, навушники, геймпади та інше.

Стосовно громадянки складено протокол про недекларування товарів, а сам товар,  вартість якого уточнюється, вилучено. За спробу ввезти незадекларований товар законодавство передбачає накладання штрафу в розмірі 30 відсотків вартості цих товарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя намагалося вивезти з України сотні ювелірних виробів: стали відомі деталі історії

Анастасія Рябоконь

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ССО показали момент знищення САУ Гіацинт на Куп'янському напрямку

     • 31505 переглядiв

    Кіберспортивні зірки Petr1k, ceh9 та XBOCT - нові бренд-амбасадори FAVBET

     • 22469 переглядiв