ukenru
pivzakhisnik-shakhtarya-fred-diskvalifikovaniy-do-kintsya-sezonu

Півзахисник "Шахтаря" Фред дискваліфікований до кінця сезону

 • 12680 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Всесвітнє антидопінгове агентство (ВАДА) виграло апеляцію на продовження терміну дискваліфікації бразильського півзахисника "Шахтаря" Фреда за вживання допінгу до кінця липня 2017 року, повідомляє УНН з посиланням на телеканали "Футбол 1/2".

Про ситуацію, що склалася з дискваліфікацією Фреда, розповів генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін.

"Я сподіваюся, що ми вже поставили крапку в цьому питанні. У Фреда були головні болі в результаті перельотів. Йому давали якісь ліки. Минуло дуже багато часу, і складно зрозуміти, яким чином те, що знайшли у нього, виявилося в крові. Було проведено багато аналізів, було багато розмов з самим футболістом, і ми прийшли до висновку: "щось не те" йому дали в збірній. ВАДА і КОНМЕБОЛ дійшли згоди про відсторонення Фреда від футболу на 2 роки, починаючи з липня 2015 року. Таким чином, він зможе повернутися вже в липні 2017 року", - заявив С.Палкін.

Окрім того, генеральний директор наголосив, що "гірники" розраховують на бразильця після відбуття дискваліфікації.

"Для Фонсеки Фред є ключовим виконавцем, і це складна ситуація. З Фредом важко конкурувати, тому що це - футболіст світового рівня, і він може грати в будь-якому клубі. У команді є гравці для ротації, які зможуть отримати свій час на полі під час відсутності бразильця", - додав С.Палкін.

Відзначимо, що у поточному сезоні Фред провів за "Шахтар" 29 матчів, в яких забив 4 голи і віддав 4 результативні передачі.

Як повідомляв УНН, донецький "Шахтар" переграв "Зорю".

 

Українські Національні Новини

Спорт