ukenru
pivzakhisnik-dinamo-prodovzhiv-ugodu-z-klubom

Півзахисник "Динамо" продовжив угоду з клубом

 • 12620 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. Півзахисник київського "Динамо" Віталій Буяльський підписав новий контракт із клубом, інформує УНН з посиланням на прес-службу титулованого київського клубу.

Нова угода 25-річного футболіста з ФК "Динамо" Київ розрахована на п’ять років – до кінця сезону 2022/2023.

"Я дуже вдячний "Динамо", президенту клубу і всьому керівництву за пропозицію підписати контракт. Я навіть не роздумував - секунд через 10 відповів, що готовий це зробити. "Динамо" - більше, ніж мій рідний клуб, це клуб, який зробив з мене футболіста, і я готовий віддавати йому всі сили на футбольному полі і поза ним", - наголосив 25-річний футболіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" хоче повернути Віду і викупити Бойка

Зазначимо, що до київського "Динамо" Буяльський потрапив у 16-річному віці. Дебютний матч за першу команду хавбек провів 21 вересня 2011 року у грі Кубка України проти "Кременя" з Кременчука (3:2). У чемпіонаті УПЛ вперше вийшов на поле за "біло-синіх" 26 травня 2013 року в домашньому поєдинку проти запорізького "Металурга" (3:0).

Додамо також, цієї кампанії спортсмен провів 23 матчі (4 голи) в чемпіонаті УПЛ, 2 матчі у Кубку України, 1 матч у Суперкубку та 13 ігор (2 голи) у єврокубках.

Українські Національні Новини

Спорт