ukenru
pislya-trivaloyi-perervi-nardepi-virishili-prodovzhiti-zasidannya

Після тривалої перерви нардепи вирішили продовжити засідання

 • 9132 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Після тривалої перерви у засіданні Верховної Ради України народні депутати вирішили продовжити ранкове засідання парламенту, щоб розпочати розгляд, зокрема, проекту Державного бюджету на наступний рік. Про це повідомив спікер парламенту Дмитро Разумков під час ранкового засідання, передає кореспондент УНН.

"У нас відбулася зустріч представників різних політичних партій і груп, представлених у Верховній Раді, досягнуто домовленість про те, щоб продовжити засідання і внести зміни в порядок нашого сьогоднішнього засідання. Ми розглядаємо проект закону про Державний бюджет на 20-й рік, ми розглядаємо проект закону про внесення змін до деяких законів у зв’язку з відокремленням діяльності з транспортування природного газу – реєстраційні номери 2239 і 2239-1. І законопроект про внесення змін до проекту Державного бюджету на 2019 рік", - зазначив Разумков.

За його словами, два останні законопроекти будуть розглядатися у першому читанні.

Засідання ВРУ відновилося майже о 14:00, хоча за регламентом перерва мала тривати до 12:30. Народні депутати від фракції "Слуга народу" під час перерви збирали засідання фракції, на якому був присутній Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, а потім продовжили дискусію у сесійній залі, очікуючи керівництва парламенту.

Представники решти фракцій теж чекали на продовження засідання у залі.

Нагадаємо, фракція "Слуга народу" викликала Прем'єр-міністра Олексія Гончарука на засідання фракції для пояснень щодо проекту Держбюджету-2020.

Українські Національні Новини

Політика