ukenru
pislya-obidu-u-chernivetskiy-shkoli-otruyilisya-55-ditey

Після обіду у Чернівецькій школі отруїлися 55 дітей

 • 10707 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. У ЗОШ №27 м.Чернівці розпочато санатроно-епідеміологічне розслідування у зв’язку із тим, що 55 учнів молодшої школи звернулися до лікарів з підозрою на отруєння. Про це повідомив начальник управління освіти Сергій Мартинюк, передає УНН з посиланням на прес-службу Чернівецької міськради.

"Усі учні, які захворіли, вчора відвідували групу продовженого дня і обідали в школі... Управління освіти та адміністрація школи про інцидент повідомили відповідні служби для призначення санітарно-епідеміологічного розслідування," - зазначили в міськраді.

"Із 55 учнів, які станом на 26 жовтня відсутні у школі через хворобу, одна дитина перебуває на стаціонарному лікуванні, решта – лікуються амбулаторно," - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дитсадку на Прикарпатті отруїлося вже 15 людей

Нагадаємо, що в Україні діє мораторій на перевірки бізнесу, який, за словами нардепа С.Тригубенко, не вирішив проблем з корупцією, зате спровокував масові отруєння українців в різних регіонах України.

"У порівнянні з минулим роком кількість отруєнь по країні збільшилася на 41%. При цьому, діти стають жертвами антисанітарії і неякісного харчування в три рази частіше дорослих...", - пояснив він.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП