ukenru
pislya-obidu-situatsiya-v-zoni-oos-zalishalasya-stabilnoyu

Після обіду ситуація в зоні ООС залишалася стабільною

 • 8656 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Починаючи з обіду, ситуація у зоні проведення операції Об'єднаних сил залишалася стабільною. Про це повідомила прес-центр штабу ООС, передає УНН.

"Від початку доби ворог одинадцять разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

У штабі уточнили, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив шість обстрілів позицій Об'єднаних сил із мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Поряд Широкиного з напрямку Саханки – зі стрілецької зброї. Двічі бойовики обстрілювали околиці Новоселівки Другої з напрямку Василівки – з мінометів калібру 120 та 82 мм. В районі населеного пункту Піски з напрямку Веселого – з автоматичного гранатомету.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив п'ять обстрілів позицій Об'єднаних сил: поблизу Новолуганського з напрямку Доломітного – з артилерійської системи калібру 122 мм, міномету калібру 120 мм та автоматичного гранатомету; три рази неподалік Зайцевого – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; околиці Луганського з напрямку Нижнього Лозового – з міномета калібру 82 мм та великокаліберного кулемета.

Внаслідок ворожих обстрілів 1 військовослужбовець отримав поранення. За даними штабу, на обстріли з боку бойовиків українські підрозділи дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Нагадаємо, станом на 12 годину бойовики здійснили 11 прицільних обстрілів позицій українських військових на Донбасі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП