ukenru
pislya-finalu-ligi-chempioniv-yak-viglyadaye-tsentr-kiyeva

Після фіналу Ліги чемпіонів: як виглядає центр Києва

 • 23800 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. Комунальні служби доволі оперативно прибрали центр Києва від сміття та пляшок, наразі центральна вулиця столиці Хрещатик та парк імені Тараса Шевченка чисті, передає УНН.

Так, на Хрещатику людей значно поменшало, проте футбольна лихоманка ще не минула і біля входів у центральну фан-зону зібралась неабияка черга. При цьому пиво п'ють вже не так масштабно, як ще вчора і пивних бляшанок повсюди немає.

У парку імені Тараса Шевченка, де була розташована фан-зона фанатів футбольного клубу "Ліверпуль", наразі чисто та прибрано. Єдине, що нагадує про перебування тут англійських фанатів – це трішки прим'ята трава на газонах та легкий запах пива у повітрі. Зазначимо, вчора користувачі соціальних мереж опублікували фото засміченого парку Шевченка. На знімках були зображені гори пляшок з-під пива на землі та навіть у фонтані. Сьогодні зранку вже нічого такого там немає.

Нагадаємо, фани "Реалу" та "Ліверпуля" повертаються додому після завершення фінального матчу "Ліги чемпіонів". Поліція Київщини забезпечила правопорядок під час відльоту вболівальників.

Українські Національні Новини

Суспільство