pislya-deokupatsiyi-odnu-zi-shkil-berdyanska-nazvut-imenem-vbitogo-rosiyanami-tigrana-oganisyana

Після деокупації одну зі шкіл Бердянська назвуть іменем вбитого росіянами Тиграна Оганісяна

 • 998612 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Після перемоги та звільнення Бердянська одну зі шкіл планують назвати іменем вбитого росіянами підлітка Тиграна Оганісяна. Про це УНН повідомляє з посиланням на повідомлення Бердянської міської військової адміністрації.

Цитата

«Сьогодні під час розмови з педагогами вирішили, що хочемо після перемоги та деокупації надати бердянській школі №7 ім'я Тиграна Оганісяна. Заклад буде ініціювати встановлення йому статусу учасника руху спротиву», - повідомили у адміністрації.

Там також додали, що наразі ані підтвердити, ані спростувати інформацію про смерть підлітка неможливо — зв'язку з близькими хлопця немає.

«росіяни вже не раз показували, що здатні на невимовно низькі, нелюдські та жорстокі вчинки. На останньому відео ми бачимо Тиграна живим і сміливим. Тож до останнього сподіватимемося, що він і досі живий», - йдеться у заяві.

Контекст

В тимчасово окупованому Бердянську двоє підлітків, Тигран Оганнісян і Микита Ханганов, вступили в бій з окупантами і знищили військового рф та колаборанта-поліцейського. Після перестрілки загарбники заявили про "ліквідацію" хлопців. У вересні минулого року "слідчі" викрали Тиграна з дому і пʼять днів жорстоко катували. "Слідчі" готували справу до суду, обвинувачуючи Микиту і Тиграна у підготовці диверсії. МІПЛ відзначає, що Європарламент прийняв резолюцію по хлопцях, вимагаючи відпустити їх з окупованої території. Після чого обвинувачення підліткам розділили - Микиту мали обвинуватити в крадіжці, а Тиграна в диверсії.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Львівщині 10-річну дівчинку вбило струмом - ОВА

     • 1253638 переглядiв