pislya-ataki-rf-na-kriviy-rig-video-prilotu-shvidko-zyavilosya-v-rosiyskikh-kanalakh-vstanovili-avtora-zyomok

Після атаки рф на Кривий Ріг відео прильоту швидко з'явилося в російських каналах: встановили автора зйомок

 • 599817 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Після швидкої появи у російських телеграм-каналах відео з місця удару російських військ у Кривому Розі 31 липня знайшли особу, яка знімала "приліт", дані передадуть СБУ, повідомив у вівторок міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, пише УНН.

Цитата

"Поліцейські встановили особу, яка вчора знімала приліт російської ракети в Кривому Розі. Практично відразу це відео з’явилося в місцевому пабліку, а звідти за лічені хвилини поширилося у російських телеграм-каналах. Зібрані матеріали передані до Служби безпеки України для прийняття рішення", - написав Клименко у Telegram.

Доповнення

Голова МВС України Ігор Клименко після ворожого ракетного удару по Кривому Рогу заявив, що після більше ніж півтора року повномасштабної війни знаходяться ті, хто окубліковує наслідки атак. Клименко нагадав порушникам про кримінальну відповідальність.

81 людина постраждала внаслідок ракетного удару російських військ по Кривому Рогу у Дніпропетровській області 31 липня, загинули шестеро людей, у місті сьогодні - день жалоби.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі