Після ракетної атаки рятувальники евакуювали людей з палаючого будинку

 • 32832 переглядiв

Пожежа, спричинена уламками ракет у Дніпровському районі Києва, призвела до евакуації 15 осіб, у тому числі чотирьох дітей; влада оцінює кількість жертв, про трьох з яких повідомив міський голова.

У Дніпровському районі столиці пожежні евакуювали 15 людей з будинку в якому сталося загорання, ймовірно в наслідок попадання уламків ракети, пише УНН.

"Попередньо, внаслідок збиття ворожих повітряних цілей, зафіксовано численне падіння уламків в Дніпровському та Деснянському районах. Зокрема, на відкритих ділянках, на проїжджі частини та в житлову забудову.

В Дніпровському р-н, де зафіксовано пошкодження фасаду будинку та загорання на 7-му поверсі була проведена евакуація мешканців - врятовано 15 людей з них 4 дітей", - повідомили у КМВА.

Працюють підрозділи ДСНС та бригади медиків. Інформація щодо постраждалих уточнюється. Водночас міський голова Віталій Кличко раніше повідомив про трьох постраждалих у Дніпровському районі. 

Зафіксовані і інші падіння уламків ракет на лівому березі столиці. Зокрема, є загорання авто і Дніпровському районі, а також пошкоджено по одному приватному будинку у Деснянському та Дніпровському районах.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ракетна атака по столиці: є постраждалі

     • 28011 переглядiв

    Удар по Києву: в одному з районів столиці горять авто

     • 144606 переглядiв

    Вибухи пролунали в Києві: ракетна загроза в регіоні

     • 126170 переглядiв