ukenru
pilot-namagavsya-provezti-v-ukrayinu-sim-ekzotichnikh-papug

Пілот намагався провезти в Україну сім екзотичних папуг

 • 13389 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Під час огляду літака, який прилетів до Одеси з Туреччини прикордонники виявили клітку з сімома папугами на яких не було відповідних документів. Про це УНН повідомила прес-служба Одеського прикордонного загону.

“Вчора, 2 червня в міжнародному пункті пропуску для повітряного сполучення „Одеса“ прикордонним нарядом разом з представниками ДФС було виявлено екзотичні птахи”, — йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, клітку з 7 папугами було виявлено під час проведення огляду літака, який прилетів до Одеси з Туреччини. Будь які документи на птахів були відсутні.

Як з’ясувалось, "вантаж" належав капітану літака. За його словами, він планував завезти їх на територію України з метою подальшого перепродажу.

Папуг, як повідомляється, було передано представникам фіскальної служби, а на капітана повітряного судна складені процесуальні документи.

Нагадаємо, під час оформлення на виїзд з України одного з теплоходів на прикордонний контроль прибув легковий автомобіль Fiat під керуванням громадянина Туреччини та з двома пасажирами. Серед тварин, яких перевозили в авто, виявили левеня.

Українські Національні Новини

Суспільство