pilososi-na-akumulyatori-bezdrotova-tekhnika-dlya-komfortnogo-pribirannya

Пилососи на акумуляторі - бездротова техніка для комфортного прибирання

 • 591635 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Чищення різних поверхонь супроводжується застосуванням пилососу. Класичний формат виконання такої техніки представлений у вигляді великого корпусу, шланга з насадкою та шнура для підключення до мережі. Але є альтернативний варіант – ручний бездротовий пилосос, який спрощує прибирання та автоматизує процес видалення забруднень. Окрім того, такі моделі дозволять очищати горизонтальні та вертикальні поверхні.

Техніка відрізнятиметься габаритними розмірами, зовнішнім виконанням, різною кількістю насадок, потужністю та функціоналом. Обираючи бездротовий пилосос, можна вирішити проблему з автономністю, адже його можна використовувати на дачі, у гаражі для чищення автомобіля та в будинку, коли немає електрики. Він підходить для різних поверхонь і однаково якісно прибирає поряд із класичними провідними моделями.

Види прибирання

Як і в стандартних пилососах, бездротові моделі також мають кілька варіантів прибирання:

  • сухе;
  • комбіноване;
  • вологе;
  • збирання рідин.

Ергономічна ручка та можливість локального збирання підвищує ефективність видалення забруднень. Навантаження на руку виключене, що є великим плюсом для тривалого прибирання і видалення забруднень, що в'їлися.

Збір пилу та сміття проводиться в різні пилозбірники. Це можуть бути одноразові або багаторазові мішки, циклони, класичні контейнери або комбіновані контейнери, що доповнюються мішками. Через особливі габарити пилососів пилозбірники мають невеликі об’єми.

Оснащення пилососів

Як і класичні моделі пристроїв, бездротові пилососи оснащуються великим набором щіток. Саме насадки дозволяють підвищити функціональність техніки та спростити процес прибирання. Покупці можуть отримати в наборі інтегровану щітку для щілин, м'яку для збирання пилу, щілинну з високою продуктивністю, невелику турбощітку, валик для крихких поверхонь, щітки для глибокого опрацювання поверхонь та багато інших.

Індикація заряджання дозволить своєчасно відреагувати, щоб поставити пилосос на зарядку. Є LED-підсвічування, складна ручка та функція самоочищення. Швидке заряджання від мережі гарантує відновлення заряду протягом 30 хвилин. Деякі моделі заряджаються протягом 5 годин, проте забезпечують тривалий період роботи при активації режиму прибирання. Перш ніж зробити вибір, необхідно вивчити потужність пристроїв і функціонал, щоб зробити на 100% правильну покупку.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Повітряні Сили вночі збили 13 ударних дронів

     • 55121 переглядiв

    У Білому домі прокоментували візит Орбана до Москви

     • 101231 переглядiв

    Японія і Камбоджа розміновуватимуть Україну

     • 94719 переглядiв

    У Криму після вибуху горить газорозподільний вузол

     • 76061 переглядiв

    Новини по темі

    Чонгарський міст під вогневим контролем Сил оборони - Гуменюк

     • 11050145 переглядiв

    Сили оборони Півдня анонсували хороші результати з фронту

     • 1839899 переглядiв