ukenru
pilgoviki-zmenshili-borgi-naftogazu-za-gaz-na-1

Пільговики зменшили борги "Нафтогазу" за газ на 1%

 • 10799 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. За тиждень пільговики зменшили борги за газ перед НАК "Нафтогаз України" на 1% - до 62,9 млрд грн. Про це УНН повідомили у прес-службі компанії.

"Заборгованість контрагентів, які отримують газ від "Нафтогазу" на пільгових умовах (відповідно до положення про ПСО), становила 62,9 млрд грн (зменшення на 609 млн грн, або 1% за тиждень)", - йдеться у повідомленні.

За тиждень підприємства ТЕЦ (виробництво електроенергії) збільшили борг на 53 млн грн (1,2%); виробники тепла зменшили борг на 274 млн грн (0,8%).

Сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК становить близько 39,7 млрд грн. У порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 222 млн грн (0,6%).

Заборгованість регіональних газзбутів сягає близько 23,2 млрд грн. У порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 387 млн грн (1,6%).

Заборгованість промислових підприємств за минулий тиждень зменшилась на 364 тис. грн - до близько 2,9 млрд грн.

Заборгованість КП ВО Київради "Київтеплоенерго" за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилась на 100 млн грн (2,8%). Сумарна заборгованість "Київтеплоенерго" становить близько 3,5 млрд грн.

Нагадаємо, за тиждень перед цим пільговики наростили борги за газ перед "Нафтогазом" на 1,9%.

Українські Національні Новини

Економіка