ukenru
pilgoviki-skorotili-borgi-za-gaz-pered-naftogazom

Пільговики скоротили борги за газ перед "Нафтогазом"

 • 10922 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. За тиждень пільговики зменшили борги за газ перед НАК "Нафтогаз України" на 0,9% - до 62,4 млрд грн. Про це УНН повідомили у прес-службі компанії.

"Заборгованість контрагентів, які отримують газ від "Нафтогазу" на пільгових умовах (відповідно до положення про ПСО), склала 62,4 млрд грн (зменшення на 543 млн грн, або -0,9% за тиждень)", - вказали у компанії.

За тиждень виробники тепла зменшили борг на 34 млн грн (0,1%), підприємства ТЕЦ (виробництво електроенергії) збільшили борг на 11 млн грн (0,3%).

Сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК становить близько 39,3 млрд грн. У порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 23 млн грн (0,1%).

Заборгованість регіональних газозбутових підприємств сягає близько 23,0 млрд грн. У порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 520 млн грн (2,2%).

Борги промислових підприємств за минулий тиждень зменшилась на 0,7 млн грн та становить близько 2,9 млрд грн.

Заборгованість КП ВО Київради "Київтеплоенерго" за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилась на 24 млн грн (0,7%). Сумарна заборгованість Київтеплоенерго становить близько 3,3 млрд грн.

Нагадаємо, за попередній тиждень пільговики скоротили борги за газ перед "Нафтогазом" на 2,1%.

Українські Національні Новини

Економіка