ukenru
pidzatyagnuli-korniyenko-prokomentuvav-prokhannya-zelenskogo-ukhvaliti-zakon-pro-zemlyu-za-dva-dni

Підзатягнули: Корнієнко прокоментував прохання Зеленського ухвалити закон про землю за два дні

 • 12394 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський розуміє, що прийняття закону про ринок землі "підзатягнули", тому простить зробити це якомога швидше. Про це заявив у кулуарах Ради перший заступник голови фракції "Слуга народу" у парламенті Олександр Корнієнко, передає кореспондент УНН.

"Президент – він все ж таки Президент. Він мудра людина, наш політичний лідер, і зрозуміло, він розуміє, що сценарій є різний, ситуації різні. Побажання його і побажання уряду... Дійсно, ця реформа трошки затягнулась, давайте чесно. Ми її почали у жовтні, закон перший урядовий внесено 30 вересня – перша редакція, далі йдуть п’ять місяців. Ми трішки підзатягнули", - відповів Корнієнко на питання журналіста, чи просив Зеленський ухвалити закон про ринок землі за два дні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський вважає лояльним закон про ринок землі.

Він також зазначив, що є певні очікування з боку суспільства.

"Ми так Конституцію не розглядали, чи якісь речі більш стратегічні, а це просто закон. Тому є певне очікування в суспільстві", - резюмував Корнієнко.

Нагадаємо, що Верховна Рада у п'ятницю, 7 лютого, має на порядку денному проведення години запитань до уряду та продовження розгляду законопроекту про відкриття ринку землі, який налічує понад 4 тисячі поправок до другого читання.

Також нагадаємо, що понад 4 тисячі поправок до законопроекту про відкриття ринку землі планують розглянути за один-два тижні.

Українські Національні Новини

Політика