pidvischit-konkurentospromozhnist-ukrayini-ssha-prokomentuvalo-priynyattya-zakonoproyektu-schodo-posilennya-povnovazhen-amku

"Підвищить конкурентоспроможність України": США прокоментувало ухвалення законопроєкту щодо посилення повноважень АМКУ

 • 152282 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Верховна Рада у середу ухвалила законопроєкт щодо посилення повноважень Антимонопольного комітету України. Посол США в Україні Бріджит Брінк зазначила, що це підвищить конкурентноспроможність країни та допоможе залучити інвестиції приватного сектора, повідомляє УНН з посиланням на сторінку дипломата у Twitter.

Цитата

"Вчора Верховна Рада прийняла важливий антимонопольний законопроєкт, який надає додаткові інструменти для боротьби з корупцією та сприяння належному корпоративному управлінню. Запровадження цього закону та посилення незалежності Антимонопольного комітету підвищить конкурентоспроможність України та допоможе залучити інвестиції приватного сектора для її відновлення", - заявила вона.

Нагадаємо

9 серпня Верховна Рада України 9 серпня прийняла законопроєкт №5431 "про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення діяльності Антимонопольного комітету України". "За" проголосували 258 депутатів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ARX та ARX life за 6 місяців 2023 року збільшили суму премій на 40%

     • 424720 переглядiв

    Вхід до Нижньої лаври обмежили - заповідник

     • 940843 переглядiв