pidvischeniy-rizik-teroristichnikh-aktiv-shvedska-politsiya-provodit-spetszakhodi

Підвищений ризик терористичних актів: Шведська поліція проводить спецзаходи

 • 416124 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Поліція Швеції оголосила про проведення спецзаходів національного рівня через погіршення ситуації з безпекою та підвищення ризику терористиних актів, повідомляє телеканал TV4, пише УНН.

Деталі 

У поліції описують спецзахід як раптову "національну подію", для якої звичні поліцейські операції не пристосовані і яка повинна проходити за межеами управління. Спецзахід означає, що правоохоронці будуть готуватися до позаштатних подій, які можуть викликати потребу у більшій кількості поліцейських.

"Це внутрішньоорганізаційний спосіб роботи, коли це вважається необхідним. Він передбачає зосередження на конкретній проблемі, якою в даному випадку є погіршення ситуації з безпекою в Швеції. Ми не повинні дозволити цьому вплинути на наше повсякденне життя. Але ми також повинні бути більш уважними", – розповів речник шведської поліції.

Зазначається, що офіційний рівень терористичної загрози в Швеції має оцінку три з п’яти, що означає "підвищену небезпеку". За даними правоохоронців, безпекова ситуація в країні погіршилась, зокрема через акції зі спаленням Корану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові спалення священних писань: У Швеції дозволили спопелити Тору біля посольства Ізраїлю

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Пляжі Кіпру можуть зникнути до 2100 року через зміну клімат

     • 475716 переглядiв