pidtrymuiut-ideiu-vykliuchyty-poserednykiv-ukrainski-pekari-hotovi-braty-uchast-u-tenderakh-minoborony

Підтримують ідею виключити посередників: українські пекарі готові брати участь у тендерах Міноборони

 • 31416 переглядiв

Всеукраїнська асоціація пекарів підтримує нову стратегію закупівель Міністерства оборони України, яка передбачає пряме залучення вітчизняних виробників до участі в тендерах на постачання продовольства до армії, усуваючи посередників.

Всеукраїнська асоціація пекарів підтримує ініціативу нової команди Міноборони виключити посередників і долучити якомога більше вітчизняних виробників до участі в тендерах на постачання продуктів харчування в українську армію. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомили в пресслужбі Всеукраїнської асоціації пекарів.

Так, ми готові брати участь у тендерах. Ми вже отримали анкети, зараз їх вивчаємо і заповнюємо. Переконані, що це гарна ініціатива, коли контракти будуть заключати і напряму з виробниками, без посередників 

- зазначили в Асоціації.

Нагадаємо

Днями Генеральний директор державного підприємства "Державний логістичний оператор України" Арсен Жумаділов оголосив про нову стратегію оборонних закупівель. Вона передбачає забезпечення максимальної участі в тендерах виробників продукції, зокрема національних, а не посередників. А також поступове скасування дискримінаційних вимог, які створювали переваги окремим учасникам ринку.

"Ми всі наші закупівельні стратегії вибудовуємо таким чином, щоби уможливити участь виробників напряму у наших тендерах. Тобто, працювати не через посередників, а з тими, хто безпосередньо виробляє ту чи іншу продукцію. Якщо це резиденти України, тобто наші вітчизняні національні виробники, то мова про них. Якщо щось не виробляється в Україні, в принципі, або не виробляється у достатньому обсязі, і ми працюємо із закордонними виробниками, то будемо докладати зусиль для того, щоб з ними напряму виходити у договірні відносини", - розповів Жумаділов. 

Лілія Подоляк

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд Моравецького не отримав вотуму довіри у Сеймі Польщі

     • 29427 переглядiв

    У Дніпрі чути вибухи - ЗМІ

     • 35905 переглядiв

    Ситуація дійсно складна: експерт про допомогу США для України

     • 38037 переглядiв