pidtrimka-prodovzhuyetsya-za-ostanni-2-misyatsi-fond-kartonnik-nadav-blagodiynoyi-dopomogi-na-ponad-1-milyon-griven

Підтримка продовжується: за останні 2 місяці Фонд "Картонник" надав благодійної допомоги на понад 1 мільйон гривень

 • 252211 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. За вересень та жовтень місяць благодійний фонд “Картонник” Київського КПК надав допомоги на понад мільйон гривень територіальним громадам України, благодійним організаціям та всім, хто її потребував. Про це журналістам УНН розповіли у благодійному фонді.

Цитата

“За вересень-жовтень ми надавали туалетний папір, паперові серветки, рушники, картонні коробки, ліжка з гофрокартону, гофроящики, бензогенератор та все, про що нас просили різноманітні організації, зокрема – Бородянська, Чернігівська, Київська та Харківська територіальні громади, громадські організації та благодійні фонди. Загалом у перерахунку на грошовий еквівалент було надано допомоги у понад мільйон гривень”, – повідомив Олександр Ременюк, голова фонду “Картонник”.

Він додав, що “Картонник” допомагає різноманітним фондам та територіальним громадам на постійній основі. Зокрема, Київський картонно-паперовий комбінат запустив благодійний проект з виготовлення ліжок та табуретів з гофрокартону для українців, які опинилися у складних умовах і вимушені ночувати не в своїх домівках – у центрах для переселенців, у бомбосховищах чи на території бойових дій.

Довідка

Київський картонно-паперовий комбінат працює в Обухові і є містоутворюючим підприємством, на якому наразі працює 2500 українців. ККПК здійснює експорт своєї продукції у 35 країн світу та має 148 мільйонів доларів обсягу товарної продукції.

Наразі Київський картонно-паперовий комбінат виробляє гофротару, литу тару, картон та паперові вироби, зокрема – відомий на всю Україну туалетний папір “Обухів-65”.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Київщина: голова ОВА каже про збиті дрони-камікадзе

     • 154890 переглядiв

    У жителів лівого берега Києва може не бути світла - КМДА

     • 303894 переглядiв

    У Маріуполі окупанти знесли пам'ятник жертвам Голодомору

     • 119911 переглядiв

    Київ повноцінно починає опалювальний сезон з 20 жовтня

     • 269675 переглядiв