pidtoplennia-kyivskoho-metro-yak-pratsiuvatyme-nazemnyi-transport-hrafik-ta-skhemy

Підтоплення Київського метро: як працюватиме наземний транспорт – графік та схеми

 • 41339 переглядiв

У Києві запустили альтернативні маршрути наземного транспорту через закриття частини синьої гілки метро на ремонт тунелю: автобуси та тролейбуси курсуватимуть з регулярними інтервалами.

У Києві через ремонт тунелю на "синій" гілці метро від станції метро "Теремки" до станції "Либідська" будуть організовані нові маршрути наземного громадського транспорту, повідомили в Київській міській державній адміністрації, пише УНН.

"У зв’язку з ремонтом перегінного тунелю на "синій" гілці метрополітену з 8 грудня від станції метро "Теремки" до станції "Либідська" буде організовано рух наземного транспорту, що дублюватиме маршрути закритих станцій метро", - повідомили в КМДА.

Зокрема, буде організовано рух тимчасового автобусного маршруту загального користування № 2-М "Кібернетичний центр – станція метро "Теремки" – станція метро "Либідська", на якому працюватиме 60 автобусів з інтервалом руху 1 хв. А також тимчасового тролейбусного маршруту № 43-К "Кібернетичний центр – станція метро "Либідська", на якому працюватиме 20 тролейбусів з інтервалом руху 3 хв.

Шлях автобусного маршруту загального користування № 38 подовжується до станції метро "Либідська". На маршруті працюватиме 5 автобусів з інтервалом руху 17 хв.

"Через необхідність вивільнення додаткових тролейбусів для роботи маршруту № 43-К, рух тролейбусного маршруту № 50 "Вулиця Милославська – станція метро "Либідська" тимчасово припиняється", - зазначили в КМДА.

На тролейбусному маршруті № 50-К "вул. Милославська – площа Дарницька" збільшується кількість рухомого складу. Працюватиме 10 тролейбусів з інтервалом руху 9 хв.

Нагадаємо

У Києві з 9 грудня для термінового проведення ремонту перегінного тунелю закриють рух поїздів між станціями метро "Деміївська" та "Теремки". Орієнтовний термін ремонту - 6 місяців.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС розморозить 10 мільярдів євро для Угорщини — The Guardian

     • 69408 переглядiв