pidryv-hranat-deputatom-u-silradi-na-zakarpatti-sbu-pochala-rozsliduvannia-vstanovliuiutsia-motyvy-pidryvnyka

Підрив гранат депутатом у сільраді на Закарпатті: СБУ почала розслідування, встановлюються мотиви підривника

 • 26391 переглядiв

СБУ розслідує інцидент, коли депутат підірвав гранати в сільській раді на Закарпатті, як терористичний акт, в результаті інциденту постраждали 26 осіб; мотиви встановлюються.

СБУ розпочала розслідування через підрив бойових гранат депутатом у приміщенні сільської ради на Закарпатті. Встановлюються мотиви підривника. Про це журналісту УНН повідомили в СБУ.

Слідчі Служби безпеки почали розслідування за фактом підриву бойових гранат у приміщенні Керецьківської сільської ради Закарпатської області. Попередньо, дії чоловіка, який вчинив підрив кваліфіковано за ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України

- повідомили в СБУ.

Пресслужба СБУ зазначає, що на місці події працює слідчо-оперативна група СБУ, Національної поліції та прокуратури.

Вживаються невідкладні заходи для з’ясування всіх обставин злочину. Зокрема встановлюються очевидці та свідки події, а також мотиви підривника

- зазначили в СБУ.

Національна поліція додатково розслідує інцидент за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Доповнення

​​На Закарпатті під час засідання сесії один із депутатів сільради підірвав гранати. Через підрив гранат депутатом на Закарпатті постраждало 26 людей.

Як стало відомо УННпідривником виявився депутат від "Слуги народу" Сергій Батрин.  

Анна Мурашко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Бундестаг схвалив додатковий бюджет Німеччини на 2023 рік

     • 25266 переглядiв