pidryv-hranat-deputatom-na-zakarpatti-semero-postrazhdalykh-u-tiazhkomu-stani-pidryvnyk-u-reanimatsii

Підрив гранат депутатом на Закарпатті: семеро постраждалих у тяжкому стані, підривник у реанімації

 • 27103 переглядiв

Семеро постраждалих через підрив гранат депутатом у приміщенні сільської ради на Закарпатті перебувають у тяжкому стані. Підривник також перебуває у реанімаційному відділенні медзакладу. Про це УНН повідомляє з посиланням на Офіс Генерального прокурора.

Деталі

"За попередніми даними, 15 грудня 2023 року близько 12:00 на сесії сільської ради обговорювалося питання ухвалення бюджету на 2024 рік. Під час засідання до зали увійшов один із депутатів та підірвав три гранати", - ідеться в повідомленні.

Повідомляється, що наразі відомо про 26 потерпілих.

"Усіх госпіталізували з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості, з них семеро – у важкому стані. Підривник також перебуває у реанімаційному відділенні медзакладу", - інформує ОГП.

Як вказано, розпочато досудове розслідування щодо підриву гранат в адміністративному приміщенні Керецьківської сільської рад Хустського району. Подія  кваліфікована як терористичний акт та незаконне поводження з боєприпасами (ч. 2 ст. 258, ч. 1 ст. 263 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На тлі інциденту на Закарпатті буде напрацьовано механізм посилення заходів безпеки в державних установах – Нацполіція

Доповнення

​​На Закарпатті під час засідання сесії один із депутатів сільради підірвав гранати. Через підрив гранат депутатом на Закарпатті постраждало 26 людей.

Як стало відомо УННпідривником виявився депутат від "Слуги народу" Сергій Батрин.  

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі